Светът за Мирослава Кацарова е цветен.  Цветен  и топъл е

...
Светът за Мирослава Кацарова е цветен.  Цветен  и топъл е
Коментари Харесай

Мирослава Кацарова днес представя френския си проект April in Paris

Светът за Мирослава Кацарова е пъстър.  Цветен  и топъл е нейният Юг. Цветна е визията и за филмовата музика, Цветно е изкуството на огромната джаз певица Били Холидей през погледа на Мирослава, макар, че животът на Били Холидей е бил печален. Цветен е светът на МК, тъй като тя е родена с криле, влюбена е в живота и счита, че гласът е огледало за душата.  Отново гостува в " Сценична тресчица ". Преди да заговорим за новия и френски план се чудим къде другаде би могла да се огледа душата, а по-късно се пренасяме в бохемска Франция, с цел да разберем какво се случва там?

Едит Пиаф, Мишел Льогран, Стинг, Доминик Милър, и Клод Нугаро, Жак Брел, Пиацола, Жо Да Сен, Пол Верлен, Борис Виан- това са част от героите намесени в във френската стратегия на Мирослава Кацарова и насочна точка за диалога с нея, а финалът е с пеене онлайн в студиото на Хоризонт.

April in Paris ще си има и особено книжно издание, включващо всички текстове на песни, а на сцената с Мирослава ще бъдат правилните сътрудници и другари - Мирослав Турийски (пиано), Христо Йоцов (барабани) и Веселин Веселинов-Еко (контрабас). Към тях ще се причисли и струнен квартет. А френската музика ще продължи своето странствуване в страната през лятото, когато Мира възнамерява турне с програмата.

Концертът е София лайв клуб от 20. 30 ч. Входът е ксвободен. Следващата дана е 6 април в Би фасул кафе - Пловдив, от 21.30.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР